UA-49499200-1

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας

Ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας, την Κυριακή  15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια κοπή πίτας στο Βαχό, μετά την καθιερωμένη Κυριακάτικη Λειτουργία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους συγχωριανούς και φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν το Σύλλογο για άλλη μια φορά.

Ευχαριστίες εκφράζουν στον Πρωτοσύγκελο μας πατέρα Συμεών που όπως τονίζουν «σε κάθε τους κάλεσμα είναι κοντά τους», καθώς επίσης και στον πατήρ Ευάγγελο Γκούμα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία τους.

Τέλος ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κυριάκο Θεοδωράκο, ο οποίος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δε μπόρεσε να παρευρεθεί, έστειλε όμως τις ευχές και τους χαιρετισμούς του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Αποστόλης Χριστοδουλάκος, ο  Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Ρ  κ. Αντώνιος Κουμεντάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μπουκουβάλας, η πρώην Βουλευτής κα Φεβρωνία Πατριανάκου, ο εκδότης και ιδιοκτήτης του Βιβλιοπωλείου-Εκδοτικού Οίκου, Αδούλωτη Μάνη-Λακωνία Οδός κ. Γεώργιος Δημακόγιαννης και πλήθος κόσμου.

Θερμούς χαιρετισμούς και ευχές έστειλε ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ.  Γεώργιος Εξαρχάκος, οι οποίοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν.

Επίσης ευχές για καλή χρονιά έστειλαν ο κ. Σταύρος Μπαζάκος, Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών  «Η Μάνη», η κα Μαρία Πατρικοβασιλάκου – Αρβανίτη, Πρόεδρος του Συλλόγου Αρεοπολιτών «Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης» και ο κ. Θεόδωρος Τσόντος, Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά.

To φλουρί κέρδισε η κα Φεβρωνία Πατριανάκου,  η οποία το πρόσφερε για να ξανακληρωθεί και το κέρδισε η κα Σπυριδούλα Σαμπατάκου. Το  δώρο  ήταν μια εικόνα προσφορά του Προέδρου του Συλλόγου κ. Στέλιου Διακουμάκου.

Τη βασιλόπιτα την έφτιαξε το κατάστημα «Ήταν καιρός» του Ιωάννη Γκλεζάκου στο Πύργο Διρού.

ΦΩΤΟ: Κατερίνα Διακουμάκου

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76