UA-49499200-1

Σκληρή τοποθέτηση των Ιατρών σε όσα τελευταία ακούγονται για το Νοσοκομείο Μολάων

21.11.2015_Δυσαρεστημένοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μολάων για τις δηλώσεις του Ν. Κρητικού

Με μια περιεκτική και σκληρή ανακοίνωσή τους, απαντούν οι Ιατροί σε όσα τελευταία ακούγονται και αφορούν τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων.

Μετά του εργαζομένους και οι Ιατροί του Νοσοκομείου Μολάων, αναφέρονται τόσο στο θέμα που προέκυψε τελευταία και αφορά την ανάκληση της μετάθεσης του χειρουργού κ. Νεοκλή Κρητικού, όσο και σε θέματα υποστελέχωσης και δεισλειτουργίας που επισήμανε ο Βουλευτής Λακωνίας και πρ. αν. Υπουργός Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2016 έγινε Γενική Συνέλευση των Ιατρών της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων και συζητήθηκε το θέμα σχετικά με την ανάκληση μετάθεσης του συναδέλφου Χειρουργού κ. Κρητικού. Εξαιτίας αυτού και τα όσα ελέχθησαν από ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν το νόμο κοινοβουλευτικά. αναφέρουμε τα κάτωθι :

1) Όσο αφορά την ανάκληση της μετάθεσης του κ.Κρητικού που αποφάσισε το Υπουργείο Υγείας, είναι θέμα νομικού καθεστώτος και ως εκ τούτου κάθε άλλη άποψη περισεύει.
2) Ελέχθη από τον Βουλευτή Λακωνίας κ. Γρηγοράκο ότι μετά την μετάθεση του κ. Κρητικού, η Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων υπολειτουργεί και ότι τα χειρουργεία δεν υφίστανται. Απαντάμε ότι τα χειρουργεία λειτουργούν κανονικά, γίνονται κανονικά όπως πριν και σε τίποτα δεν επηρέασε η μετάθεση του συναδέλφου. Ουδείς αναντικατάστατος .
3) Ελέχθη από τον κ. Γρηγοράκο ότι στους δύο αναισθησιολόγους τους εδόθη η ευκαιρία να φύγουν από τη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων. Λάθος, οι δύο αναισθησιολόγοι παραιτήθηκαν για προσωπικούς -οικογενειακούς λόγους και σήμερα είναι εκτός συστήματος «Ε.Σ.Υ».
4) Η μετακίνηση του Καρδιολόγου έγινε επί υπουργίας του, ο Ορθοπεδικός μετακινήθηκε από τη Νοσηλευτική Μονάδα Ληξουρίου στη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης όπου ανήκει οργανικά. «Δεν μας λιβανίζει καμία διοίκηση». Άλλη η δουλειά της Διοίκησης και άλλη η δική μας. Είναι άδικο στο βωμό μιας ενδονοσοκομειακής δυσλειτουργίας μεταξύ Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων – Σπάρτης, να συκοφαντείται άδικα ένα Νοσοκομείο που τους δύσκολους καιρούς επιτελεί υψηλό έργο!».

Check Also

Κάστρο Μονεμβασίας: 11 προσλήψεις από την ΕΦΑΛΑΚ για το επιθαλάσσιο τείχος

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη, συνολικά 11 θέσεων, οι οποίες αφορούν …

G-EZ117CQG76