UA-49499200-1

Προετοιμασία για κατανυκτική και βιωματική προσέγγιση των Θείων Παθών.

12.4.2014_Εκδήλωση Φιλοπτώχου Νεάπολη_1Την Παρασκευή  11 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μία ακόμη εκδήλωση του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας Νεάπολης Βοιών, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως .

Η χορωδία του κ. Χρήστου Πετράκη απόδωσε ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος με εξαιρετικό και μοναδικό τρόπο. Τους ύμνους σχολίασε και ερμήνευσε θεολογικά  ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Μέντης, πρόεδρος του Φιλόπτωχου Ταμείου και ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Οι καρδιές των πιστών που βρίσκονταν στον Ναό αλλά και των ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού «Μουσικός Παλμός» που μετέδωσε ζωντανά την εκδήλωση, σκίρτησαν από αγαλλίαση  βιώνοντας το θείο δράμα αλλά και την ελπίδα της Αναστάσεως του Χριστού.

12.4.2014_Εκδήλωση Φιλοπτώχου Νεάπολη_2Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης ο Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιωτής Αρώνης  προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τον κ. Χρήστο Πετράκη και την χορωδία του, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας Φώτη Κοντραφούρη και Κώστα Ζουμπουλάκη.

Τέλος οι κυρίες του Φιλόπτωχου Ταμείου προσέφεραν πασχαλινά δώρα στους συντελεστές της εκδήλωσης εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τα ευγνώμονα αισθήματά τους σε όσους κοπίασαν.

Παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι εφημέριοι Αγίου Νικολάου π. Διονύσιος Μιχαλέτος, Παντανάσσης π. Χρήστος Γεωργακάκος και εκπρόσωποι του Δήμου Μονεμβασίας.

Check Also

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε η Σοφία Ζερβάκου

Με ένα λιτό και συμβολικό τελετουργικό, πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, στο βωμό που υπάρχει …

G-EZ117CQG76