UA-49499200-1

Ο Δήμος Μονεμβασίας ενημερώνει για την πορεία του Covid-19 στην περιοχή του Ζάρακα

Ο Δήμος Μονεμβασίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μολάων, αλλά και έπειτα από την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού, πραγματοποίησε σήμερα (25/02/2021) στην Κοινότητα Ρειχιάς, περίπου 80 rapid test.

Επειδή κάποια από τα αποτελέσματα ήταν αντιφατικά, ακολούθησαν μοριακά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται αύριο (26/02/2021) βράδυ, προκειμένου να υπάρξει η συνολική και πραγματική εικόνα.

Επίσης σε μια προσπάθεια περαιτέρω διερεύνησης, αύριο (26/02/2021) το πρωί, στην Κοινότητα Κυπαρισσιού, στις 09:30 πμ, θα πραγματοποιηθούν rapid test από το Δήμο Μονεμβασίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μολάων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Μονεμβασίας εφιστά την προσοχή όλων, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μένουμε προσεκτικοί, τηρούμε τα μέτρα προστασίας , περιορίζουμε τις επαφές μας, βοηθάμε στην ιχνηλάτηση και αν υπάρχει πρόβλημα είμαστε σε απομόνωση, τηρώντας τις οδηγίες που μας δίνονται και παράλληλα, στις περιπτώσεις αυτές ο Δήμος φροντίζει για την προμήθεια και την σίτιση αυτών που έχουν ανάγκη».

Τέλος το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων έχει ενημερωθεί για τις περιπτώσεις των κρουσμάτων και προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες, για την πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας.

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76