UA-49499200-1

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

Το τριήμερο 21-23 Ιανουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, που φιλοξενούν ηλικιωμένους, χρονίως πάσχοντες και ΑΜΕΑ.

Συγκεκριμένα, εμβολιασμοί έγιναν, σε τροφίμους και προσωπικό, στα ιδρύματα: «ο Άγιος Παντελεήμων» στη Μαγούλα Σπάρτης, «η Αγία Παρασκευή» στους Μολάους, «ο Άγιος Αθανάσιος» στη Νεάπολη και «ο Άγιος Χαράλαμπος» στην Ελίκα, τα οποία ευτυχώς δεν έχουν αντιμετωπίσει, μέχρι στιγμής, κάποιο πρόβλημα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων, Ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ «ο Άγιος Παντελεήμων» στη Μαγούλα, οι εμβολιασμοί, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έγιναν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021. Μεταξύ των εμβολιασθέντων ήταν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευστάθιος, ο οποίος ευχήθηκε η ανθρωπότητα σύντομα να μπορέσει να ξεπεράσει την σκληρή αυτή δοκιμασία, που στέρησε τη ζωή σε χιλιάδες συνανθρώπους μας και έχει προκαλέσει παγκοσμίως μεγάλη κοινωνική και οικονομική αναστάτωση.

Εν τω μεταξύ, με εντολή του σεπτού Ποιμενάρχη μας, σε τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19, υποβλήθηκαν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι και διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καθώς και οι εργαζόμενοι στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της τοπικής Εκκλησίας, στην Εκκλησιαστική Βιβλιοθήκη και στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Τα αποτελέσματα όλων των τεστ ήταν αρνητικά.

Πηγή: immspartis.gr

Check Also

Στο Περιφερ. Συμβούλιο η λειτουργία της Παθολογικής του Νοσοκομείου Σπάρτης

Με εισήγηση της Ελένης Κιούση, εκπροσώπου στην Π.Ε. Λακωνίας της παράταξης «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής», …

G-EZ117CQG76