UA-49499200-1

Ξεκινά η εφαρμογή του κανονισμού άρδευσης στο Δήμο Μονεμβασίας

Μετά την ψήφιση του Κανονισμού Άρδευσης και ενόψει της νέας αρδευτικής περιόδου, ενημερώνονται οι χρήστες των δημοτικών δικτύων άρδευσης από τις υδροληψίες «Λαγκάδι 1 & 2» της Τ.Κ. Βελιών, «Μαρτέκα» της Τ.Κ. Ταλάντων, «Αγ. Παρασκευής» της Τ.Κ. Νομίων και «Κρισά» της Τ.Κ. Φοινικίου, ότι προκειμένου να συνεχίσουν τη χρήση, θα πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες έως 15 Μαρτίου 2018, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους διατεθεί νερό για άρδευση των καλλιεργειών τους:

α) Να προμηθευτούν και να τοποθετήσουν υδρόμετρα στα αρδευόμενα αγροτεμάχια σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
β) Να προσέλθουν στο γραφείο Αγροτικής Παραγωγής & Αλιείας στο Δημοτικό Κατάστημα Μολάων και να υποβάλουν την «Αίτηση – Δήλωση καταγραφής υφιστάμενου χρήστη άρδευσης» συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1) Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
2) Αντίγραφο πρόσφατου εντύπου Ε9 ή μισθωτηρίου (αναλόγως)
3) Αντίγραφο αποσπάσματος χάρτη από Ο.Σ.Δ.Ε., ή αποσπάσματος του Εθνικού Κτηματολογίου ή τοπογραφικού διαγράμματος με γεωγραφικές συντεταγμένες σε ΕΓΣΑ 87  για κάθε δηλούμενο αγροτεμάχιο.

Η αίτηση, οι τεχνικές προδιαγραφές υδρομετρητών και ο Κανονισμός Άρδευσης είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου https://www.monemvasia.gov.gr καθώς και στις Δημοτικές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2732 3 60525, 541 και 576.

Check Also

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Βοιών: Απολογισμός Δράσης για το 2023

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου …

G-EZ117CQG76