UA-49499200-1

Νοσοκομείο Μολάων: Κατέληξε ηλικιωμένη με κορωνοϊό

Ηλικιωμένη γυναίκα, θετική στον κορωνοϊό, με υποκείμενα νοσήματα, απεβίωσε χθες Τρίτη (26/01/2021), στο Νοσοκομείο Μολάων.

Η ηλικιωμένη, αλλοδαπής προελεύσεως, διέμενε για πολλά χρόνια στα Παπαδιάνικα μαζί με τον εγγονό της, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός και τον παππού του, ο οποίος ήταν αρνητικός στον ιό.

Παράλληλα έγινε ιχνηλάτηση, ενημέρωση και επισήμανση σε όσους είχαν έρθει σε επαφή με τα ανωτέρω άτομα, προκειμένου να τεθούν σε απομόνωση για κάποιες ημέρες.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Κ. Ηρακλής Τριχείλης αναφέρει ότι έγιναν rapid test στο Δημοτικό Κατάστημα Παπαδιανίκων, τα οποία ήταν αρνητικά, ενώ παράλληλα ότι ο Δήμος θα διαθέσει δωρεάν  rapid test για επαναληπτικό έλεγχο μετά από κάποιες ημέρες, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η πιθανότητα νέων κρουσμάτων.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι θα πρέπει όλοι οι κάτοικοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ειδικότερα, αυτοί που είχαν στενές ή περιστασιακές επαφές με τα ανωτέρω άτομα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η ατομική ευθύνη του καθενός να τηρεί απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας, είναι το βασικότερο όπλο για τον περιορισμό της δασποράς».

Check Also

100 παράτυποι μετανάστες στο Δήμο Μονεμβασίας

Σκάφος με 100 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε, χθες (4/3/2024),  7 ναυτικά μίλια περίπου ανατολικά του Κάβο …

G-EZ117CQG76