UA-49499200-1

Μπάσκετ: Κάστρο Μονεμβασίας – Λύκοι Σπάρτης: 75-34

Με μια δυναμική παρουσία, το Κάστρο Μονεμβασίας συνέτριψε κυριολεκτικά τους Λύκους Σπάρτης, με σκορ 75-34, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στο κλειστό Γυμναστήριο Μολάων. Ανανεωμένο και με δυναμικό προφίλ, αλλά και με μια χαρακτηριστική συνοχή, το Κάστρο εντυπωσίασε όλους όσους παρακολούθησαν τον αγώνα.

Απο την άλλη οι Λύκοι Σπάρτης διατήρησαν μια αξιοπρεπή στάση και λειτούργησαν ως σύνολο, απέναντι όμως σε μια ομάδα που είχε την υπέροχη από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον αγώνας με αξιόλογες φάσεις που κράτησαν το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος, με το Κάστρο να επικρατεί άνετα του αντιπάλου του, επιβάλλοντας ένα επιθετικό και οργανωμένο παιχνίδι.

Ο προπονητής του Κάστρο Μάνος Φουντουλάκης, μιλώντας στο staging.www.staging.monemvasianews.gr, δήλωσε ότι η ομάδα ξεκίνησε αποφασισμένη να κερδίσει το παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το παιχνίδι που προσπαθούμε πάντα να κάνουμε, σε συνδυασμό πάντα με τον αντίπαλο, αλλά και με όλες τις πρακτικές δυσκολίες που υπάρχουν». Ο κ. Φουντουλάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών, τονίζοντας την προσπάθεια όλων για βελτίωση της ομάδας σε κάθε παιχνίδι.

Επίσης επισήμανε την προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και όλων όσων συμπορεύονται μαζί του, στο να χτίσουν μια άλλη νοοτροπία μια και όπως ανέφερε «το μπάσκετ είναι μαθηματικό άθλημα και απευθύνεται σε καλούς μαθητές».

Τέλος αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική και συστηματική εργασία που γίνεται για την διατήρηση και εξέλιξη της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και να μπορέσουμε μέσα από τον αθλητισμό, να χτίσουμε καλύτερους χαρακτήρες και παιδιά που θα μαθαίνουν να αγωνίζονται στη ζωή, βάζοντας το εμείς πάνω από το εγώ».

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76