UA-49499200-1

Μονεμβασία: Αρνητικά και τα 134 rapid test

Μετά από την εμφάνιση, χθες Δευτέρα, δύο κρουσμάτων Covid-19 στη Μονεμβασία, ο Δήμος Μονεμβασίας προέβη σήμερα Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021,  σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μολάων, στη διενέργεια 134 rapid test, τα οποία ήταν όλα αρνητικά, χωρίς όμως όπως τονίζεται «να έχει εντοπιστεί η προέλευση των κρουσμάτων».

Επαναληπτικά rapid test, σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, πρόκειται να γίνουν από το Δήμο,  το ερχόμενο Σάββατο (26/2/2021) ή την Δευτέρα (1/3/2021).

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Μονεμβασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών στην πιστή τήρηση των μέτρων προφύλαξης καθώς και επαγρύπνησης, για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται η ανίχνευση νέου κρούσματος  Covid-19 , αυτή τη φορά στην Κοινότητα της Ρειχιάς, όπου πραγματοποιείται λεπτομερής ιχνηλάτηση από τα στελέχη του Δήμου.

«Όλοι οι κάτοικοι πρέπει να είναι ειλικρινής στις απαντήσεις τους σε σχέση με πιθανές επαφές τους με το κρούσμα ή δευτερογενώς, έτσι ώστε να περιοριστεί η πιθανή διασπορά», τονίζεται στην ανακοίνωση, ενώ παράλληλα προγραμματίζεται πιθανώς για την Πέμπτη (25/2/2021), η διενέργεια  rapid test στη Ρειχιά.

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76