UA-49499200-1

Κορινθία: Συνελήφθησαν με 6 κιλά ηρωίνης κρυμμένη στο αυτοκίνητο

Νέα επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στο πόλεμο κατά των ναρκωτικών μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Συγκεκριμένα, χθες (17/01/2021) το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 54 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που επέβαιναν οι ανωτέρω, όπου εσωτερικά του οχήματος και συγκεκριμένα στις πίσω θέσεις εντός των πλαστικών μερών, βρήκαν επιμελώς κρυμμένες και κατέσχεσαν, -13- ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -5.965- γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα την Παρασκευή (15/01/2021), στην ίδια Εθνική Οδό, συνελήφθη 33χρονη ημεδαπή, με ποσότητα ηρωίνης βάρους -3.036- γραμμαρίων, κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας  Κορίνθου.

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76