UA-49499200-1

Κατασκευή ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων

Με ένα σύγχρονων προδιαγραφών ταρτάν, εξοπλίζεται το Δημοτικό Στάδιο Μολάων. Ένα χρόνιο αίτημα των ανθρώπων και όχι μόνο, που ασχολούνται με τον αθλητισμό γίνεται πραγματικότητα.

Ήδη υπεγράφη, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, η σχετική σύμβαση εκτέλεσης του έργου, μεταξύ του Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «Χρονόπουλος ΑΤΚΕΕ». Το έργο έχει προϋπολογισμό  294.271,13 € (πλέον Φ ΠΑ 24% ) και πρόκειται να εκτελεστεί σε προθεσμία 120 ημερών.

Η κατασκευή ταρτάν θα συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση και λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου και παράλληλα, θα αποτελέσει κίνητρο ενασχόλησης με τον αθλητισμό περισσότερων ατόμων.

Οι εργασίες οι οποίες πρόκειται να εκτελεστούν περιλαμβάνουν:

  • Την κατασκευή της υπόβασης-βάσης και ασφαλτικού τάπητα όπου θα υποδεχθεί τον ελαστικό συνθετικό τάπητα.
  • Την κατασκευή εσωτερικής περιμετρικής τάφρου αποστράγγισης με σχάρες γαλβανισμένες ηλεκτροπρεσσαριστές.
  • Τις προβλεπόμενες εγκαταστάσεις για την διευθέτηση και προστασία καλωδίων και την δημιουργία υποδομών για την επέκταση μελλοντικού ηλεκτροφωτισμού.
  • Την επίστρωση με ελαστικό συνθετικό τάπητα στίβου 400μ και έξι (6) διαδρομών. Η επίστρωση με συνθετικό τάπητα θα επεκταθεί έως τα όρια του φυσικού χλοοτάπητα και θα καλύψει και τα δύο “πέταλα” πίσω από τις εστίες ποδοσφαίρου.
  • Την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων για την δημιουργία αγωνισμάτων στίβου (για ακοντισμό, σφαιροβολία, δισκοβολία, σφυροβολία, άλμα σε ύψος, άλμα σε μήκος ,άλμα τριπλούν ,άλμα επικοντό, λίμνη δρόμου με φυσικά εμπόδια)

Το staging.www.staging.monemvasianews.gr συγχαίρει την Δημοτική Αρχή για την οργάνωση και εκτέλεση  ενός πολύ σημαντικού έργου. Μια Δημοτική Αρχή η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει πολλά και σημαντικά έργα, που αφορούν την οργάνωση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε ολόκληρο το Δήμο Μονεμβασίας.

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76