UA-49499200-1

Θετικός ο απολογισμός του 1ου Laconia Summer Basketour (VIDEO)

13.8.2016_ΑΠΟΕΛ και Κάστρο Μονεμβασίας στον τελικό του Laconia Summer Basketour

Θετικός είναι ο απολογισμός του 1ου Laconia Summer Basketour που διεξήχθη στον Δήμο Μονεμβασίας στα μέσα του Αυγούστου. Οι διοργανωτές από την μεριά τους θέτουν πλέον ως στόχο, το αθλητικό αυτό γεγονός να γίνει θεσμός.

«Είναι γενικά αποδεκτό ότι το πρώτο Laconia Summer Basketour ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο κάτοικοι του Δήμου Μονεμβασιάς αλλά και ευρύτερα ολόκληρου του νομού Λακωνίας το αγκάλιασαν, κάτι το οποίο φάνηκε στην συλλογική συμμετοχή και του κόσμου αλλά και των αθλητών. Στόχος μας πλέον να γίνει θεσμός», αναφέρει ο Αλέξανδρος Τσάκωνας.

13.8.2016_ΑΠΟΕΛ και Κάστρο Μονεμβασίας στον τελικό του Laconia Summer Basketour_1 14.8.2016_Πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ στο 1ο Laconia Summer Basketour_114.8.2016_Πρωταθλητής ο ΑΠΟΕΛ στο 1ο Laconia Summer Basketour

«Από την πλευρά μας ως διοργανωτές πετύχαμε τον βασικότερο στόχο που είχαμε θέσει. Πράγματι, το Laconia Summer Basketour αποτέλεσε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού σε όλη τη Λακωνία και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και για την απήχηση του στην ευρύτερη τοπική κοινωνία, η οποία με την καθολική συμμετοχή της, έδειξε ότι έχει ανάγκη από τέτοιες διοργανώσεις», τονίζει ο Γιώργος Ψιακής, που συμπληρώνοντας ανανεώνει το μπασκετικό ραντεβού για το 2017, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν τη διοργάνωση και ευελπιστώ να είναι δίπλα μας και του χρόνου για να καταφέρουμε όλοι μαζί κάτι ακόμα μεγαλύτερο».

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76