UA-49499200-1

Η Άννα Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό χορού

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο σύγχρονο χορό της κατηγορίας junior, Άννα Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό Λακωνίας, μαζί με τη χορογράφο – δασκάλα της Μαρία Σιλβίνα Κατσιώνη, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Διεθνή Διαγωνισμό Κλασικού και Σύγχρονου Χορού «International Ballet and Contemporary Dance Competition, Domenico Modugno» στο Lecce της Ιταλίας, στην κατηγορία Precompetitive Division.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε το «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού και Σύγχρονου Χορού», στο θέατρο του Κολεγίου Αθηνών (Ψυχικό). Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος περισσότεροι από 400 χορευτές και χορεύτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, σε μια εκδήλωση – γιορτή για τον Ελληνικό Κλασικό και Σύγχρονο Xορό.

Στην κατηγορία Juniors, στο σύγχρονο χορό, Πρωταθλήτρια Ελλάδος, αναδείχτηκε η Άννα Μαρία Σταθάκη με το τραγούδι «Alive» σε χορογραφία της Μαρίας Σιλβίνας Κατσιώνη, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Η Άννα Μαρία Σταθάκη είναι μαθήτρια της σχολής Danza Explosion Ακαδημία Χορού και Άσκησης στους Μολάους, της Χοροδιδασκάλου Μαρίας Σιλβίνας Κατσιώνη.

Η ερμηνεία της χορεύτριας καθήλωσε από την πρώτη στιγμή, τόσο την κριτική επιτροπή, γεγονός που αποτυπώθηκε στην ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε, όσο και τον κόσμο που είχε κατακλύσει το Θέατρο, ξεσπώντας συνεχώς σε χειροκροτήματα.
Να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ταλαντούχα αυτή χορεύτρια από τη Λακωνία και τη δασκάλα της.

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76