UA-49499200-1

Δημοτικό Σχολείο Αρεόπολης: Αναστολή λειτουργίας 2 τάξεων λόγω κρούσματος COVID-19

Με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Φώτη Πολίτη και κατόπιν εισηγήσεως της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, αναστέλλεται από σήμερα (20/01/2021) έως και τις 02/02/2021 η λειτουργία της δευτέρας (Β΄) και έκτης (ΣΤ΄) τάξης του 6/Θ Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης.

Η ανωτέρω αναστολή λειτουργίας γίνεται λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 και συγκεκριμένα, θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε εκπαιδευτικός η οποία διδάσκει στις παραπάνω τάξεις.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει ότι το Δημοτικό σχολείο σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή λειτούργησαν άμεσα ώστε να πραγματοποιηθεί απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου. Παράλληλα όπως αναφέρουν, έχουν ακολουθηθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον covid-19 για την υγειά και ασφάλεια των παιδιών.

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76