UA-49499200-1

Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση τμήματος του παραλιακού μετώπου Μονεμβασίας

Δημοπρατήθηκε, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μονεμβασίας, η ανάπλαση τμήματος του παραλιακού μετώπου Μονεμβασίας, προϋπολογισμού 123.000,00 ευρώ.

Το ανωτέρω έργο προβλέπει εργασίες ανάπλασης στην περιοχή «Μανδράκι», σε επιφάνεια περίπου 700 τμ. Εργασίες οι οποίες έρχονται να αναβαθμίσουν έναν εξόχως ενδιαφέρον χώρο, ταυτόσημο με την ιστορία του τόπου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Μονεμβασίας, την περίοδο 2010-2013, υλοποιώντας τον σχεδιασμό του όσον αφορά αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων, ολοκλήρωσε μεταξύ άλλων, τη μελέτη ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Μονεμβασίας, το οποίο εκτείνεται από την περιοχή «Κάκαβος» μέχρι τη Μαρίνα, συνολικού μήκους περίπου 800 μ. Το παραπάνω έργο να τονίσουμε ότι αποτελεί τμήμα της συνολικής μελέτης.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το προσεχές διάστημα, προβλέπεται να δημοπρατηθούν δυο ακόμα σημαντικά έργα, συνεχόμενα του ανωτέρω. Πρόκειται για τη συνέχιση ανάπλασης κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, αλλά και για την ανάπλαση της πλατείας Μονεμβασίας.

Η ολοκλήρωση των παραπάνω έργων, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Δήμου, θα αποδώσει προς χρήση ένα χώρο αισθητικά και λειτουργικά αναβαθμισμένο, στον οποίο αναπτύσσεται αξιόλογη επαγγελματική δραστηριότητα.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76