UA-49499200-1

Αρωγοί στο έργο της Π.Υ. Μολάων οι επιχειρηματίες του τόπου

Στο πλευρό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων και του έργου που αυτή επιτελεί, στέκονται επιχειρηματίες του Δήμου Μονεμβασίας. Με την προσφορά και τοποθέτηση νέων ελαστικών σε πυροσβεστικά οχήματα, αποδεικνύουν την ενεργό συμμετοχή τους στο πολύτιμο έργο της Υπηρεσίας.

Ο Διοικητής της Π.Υ. Μολάων Επιπυραγός Ευθύμιος Μιχαλόπουλος, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το κύμα αυτών των δωρεών από τις επιχειρήσεις σας, οι οποίες  δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, είναι άξια συγχαρητηρίων και επαίνου, μας τιμά ιδιαίτερα και συμβάλλει καθοριστικά στην  επαύξηση της επιχειρησιακής μας δεινότητας».

Οι επιχειρήσεις οι οποίες έκαναν την προσφορά είναι οι παρακάτω:
1)  Βίλλιας Γέωργιος & Ντόβολος  Ιωάννης Ο.Ε. (βιοτεχνία αρδευτικών συστημάτων)
2) Βυρόπουλος Ηλίας (Κατάστημα επισκευής-πώλησης Ελαστικών)
3) Χατζέλης Κωνσταντίνος Α.Ε. (πυρηνοελαιουργείο)

Διαβάστε ολόκληρη την ευχαριστήρια επιστολή:
«Ο Διοικητής και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την προσφορά πρός την Υπηρεσία μας, τεσσάρων ελαστικών για την επαναλειτουργία βαρέως πυροσβεστικού οχήματος, καθώς και τεσσάρων ελαστικών για την επαναλειτουργία επίσης υπηρεσιακού οχήματος τύπου geep, χρηματικής αξίας πλέον των τριών χιλιάδων ευρώ. Το κύμα αυτών των δωρεών από τις επιχειρήσεις σας οι οποίες  δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας είναι άξια συγχαρητηρίων και επαίνου, μας τιμά ιδιαίτερα και συμβάλλει καθοριστικά στην  επαύξηση της επιχειρησιακής μας δεινότητας όχι μόνο κατά την αντιπυρική περίοδο, που η ανάγκη επιχειρησιακής ετοιμότητας του στόλου μας είναι επαυξημένη και φέρει ως στόχο την πυρασφάλεια  του πολίτη, αλλά και  την προστασία του από πάσης φύσεως συμβάντα  στα οποία επιλαμβάνεται η Υπηρεσία μας.

Ελπίζουμε πως το παράδειγμα σας θα αποτελέσει Φάρο για την ευαισθητοποίηση του κοινού αισθήματος. Παράλληλα με τις ευχαριστίες μας δεχτείτε και τις ολόψυχες ευχές μας για υγεία και πραγματοποίηση κάθε οικογενειακής προσωπικής και επιχειρηματικής σας προσδοκίας. Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την ανάδειξη αυτής της  σπουδαίας προσφοράς,  η παρούσα  επιστολή θα δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο».

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76