UA-49499200-1

Ανοικτή στο κοινό όλη την ημέρα η Άνω Πόλη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας των επισκεπτών και των εγκαταστάσεων στην Άνω πόλη του Κάστρου της Μονεμβασίας, οι οποίες έγιναν με πιστώσεις του Δήμου Μονεμβασίας και με την επίβλεψη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λακωνίας, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα η Άνω Πόλη να είναι ανοικτή στο κοινό όλη την ημέρα.

Οι εργασίες παραλήφθηκαν την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, από κλιμάκιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων  Σπάρτης, με την αρχαιολόγο κα Δανάη Χαραλάμπους και την Αρχιτέκτονα κα Ντίνα Ντουβή, καθώς και τους υπαλλήλους του γραφείου της ΕΦ.Α.ΛΑΚ. στη  Μονεμβασία  με την αρχαιολόγο κα Γιώτα Σκάγκου.

Ο Δήμος Μονεμβασίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στην προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λακωνίας κα  Ευαγγελία Πάντου και σε όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας, για την άριστη συνεργασία σε όλα τα θέματα και ειδικότερα, στην πρόταση του Δήμου Μονεμβασίας για να είναι ανοιχτή όλη την ημέρα η Άνω Πόλη, ώστε να είναι επισκέψιμη και τις απογευματινές ώρες, όπως είναι η επιθυμία των επισκεπτών της Μονεμβασίας, ειδικά την θερινή περίοδο.

Από σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου 2017, η Άνω Πόλη θα είναι ανοικτή όλη την ημέρα στο κοινό, δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, ειδικότερα μετά τις εκτεταμένες εργασίες αναστηλώσεων και αποκαταστάσεων που έχουν λάβει χώρα.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76