UA-49499200-1

Αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με διακεκριμένες ελληνικές προσωπικότητες

3.9.2016_anamnistiki-seira-grammatosimon-me-diakekrimenes-ellinikes-prosopikotites

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), αρωγός κάθε σημαντικής εθνικής προσπάθειας, υποστηρίζουν την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ιnternational Foundation for Greece» να βραβεύσει τους Έλληνες που διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της παγκόσμιας κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής πραγματικότητας.

Τα βραβεία του Ιδρύματος (ΙFG AWARDS) απονέμονται κάθε τρία χρόνια σε διακεκριμένους Έλληνες του εξωτερικού, που όχι μόνο δεν ξέχασαν την ελληνική τους υπόσταση, αλλά προβάλλουν και ζωντανεύουν, ο καθένας με το δικό του έργο, την ιδέα της Ελλάδος, θυμίζοντας με τη δράση τους ότι η Ελλάδα ήταν και παραμένει η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού.

Τα βραβεία του IFG για το έτος 2016

Γράμματα και τέχνες

Κώστας Γαβράς

Επιστήμη

Δρ. Παναγιώτης (Πήτερ) Χ. Διαμαντής

Επιχειρηματικότητα

Ιωάννης Α. Κατσιματίδης

Θέατρο – Κινηματογράφος

Ρίτα Γουίλσον

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Γεώργιος Στεφανόπουλος

Στο πλαίσιο αυτό, τα ΕΛΤΑ κυκλοφορούν την αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με τίτλο «Διακεκριμένες Ελληνικές Προσωπικότητες» που περιλαμβάνει πέντε γραμματόσημα.

Κυκλοφορούν από 1η Σεπτεμβρίου και θα διατίθενται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι 31 Αυγούστου 2019, εκτός εάν εξαντληθούν νωρίτερα.

Όλα τα φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού -100 38 Αθήνα)  και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα, μέχρι εξαντλήσεως.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Στη θεσσαλονίκη το 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου (ΣΠΕΚ) σας προσκαλεί στο «6ο Πολιτιστικό Πανόραμα», στη Θεσσαλονίκη, με διεθνείς συμμετοχές, την Παρασκευή 15 …

G-EZ117CQG76