UA-49499200-1

Αικατερίνη Δούκα

Την 1η Ιουνίου 2020, απεβίωσε στην Αθήνα η Αικατερίνη Δούκα, γεννηθείσα στο Γεράκι Λακωνίας. Είχε όμως και ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό του συζύγου της Δούκα Αναστάσιου (γνωστός επιχειρηματίας στον κόσμο των Σούπερ Μάρκετ), Λαμπόκαμπο Ζάρακα, όπως και για την Μονεμβασία, όπου η οικογένεια έχει την εξοχική της κατοικία.

Η γειτονιά των αγγέλων καλοδέχτηκε έναν επίγειο άγγελο. Μια Κυρία. Γιατί μόνο αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στην αγαπημένη μας Θεία Κατίνα. Από τότε που την γνωρίσαμε μέχρι την τελευταία της πνοή, αυτή την αρχοντική στάση κράτησε.

Ένας επίγειος άγγελος που πάντα είχε μια ανοικτή αγκαλιά, όχι μόνο για την οικογένειά της, αλλά για όλο τον κόσμο. Για πολλά χρόνια μας έδωσε παράδειγμα υπομονής και καρτερίας. Αδιαμαρτύρητα και αγόγγυστα υπέμεινε την δοκιμασία της. Ώσπου ήρθε η ώρα που ο Κύριος την κάλεσε κοντά του. θα την θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία.

Εύχομαι ο Θεός να παρηγορεί και να δίνει κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους. Το καλύτερο μνημόσυνο για όσους έφυγαν είναι η ευτυχία μας, η λάμψη μας, να πατάμε στα πόδια μας, να προχωράμε με δύναμη και χαρά. Αυτό είναι το έμπρακτο ευχαριστώ για όσα πήραμε από αυτούς που τώρα είναι στην απέναντι όχθη.

Φιφή Μπούτσαλη

– Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, ώρα 9:30 πμ, στην Μητρόπολη Νέας Σμύρνης, στον ιερό ναό Αγίας Φωτεινής, θα τελεστεί το 40ήμερο Μνημόσυνο εις μνήμη της Αικατερίνης Δούκα – Κωνστιάντου

Check Also

Χριστίνα Χουσάκου (1940-2021)

Στις 2 Οκτωβρίου 2021, ο θλιμένος ήχος της καμπάνας του Αγίου Λεοντίου χτύπησε, γιατί έφυγε …

G-EZ117CQG76