UA-49499200-1

Προπονήσεις Capoeira από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξηροκαμπίου

11.11.2014_Προπονήσεις Capoeira από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΞηροκαμπίουΗ ομάδα DANDARA CDO LAKONIA ξεκινάει προπονήσεις Capoeira και στη Σπάρτη κάθε Πέμπτη 7.30 – 9.00 μμ, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης.

H capoeira είναι μια βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη με έντονα στοιχεία μουσικής, χορού, αυτοσχεδιασμού και παιχνιδιού. Προάγει την ολοκληρωμένη σωματική άσκηση, τη ροή και το συντονισμό στην κίνηση, το ομαδικό πνεύμα και την βαθύτερη αντίληψη του ρυθμού. Ένα παιχνίδι capoeira δεν είναι ανταγωνιστικό και δεν έχει στόχο τον τραυματισμό του αντιπάλου. Ο σκοπός είναι ένα όμορφο και αρμονικό παιχνίδι, σαν μια συζήτηση που οι δύο παίκτες συνομιλούν με το σώμα.

Λίγα λόγια για την ομάδα Dandara CDO Laconia

Η ομάδα δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2011, στο Βλαχιώτη Λακωνίας και  βρίσκεται υπό την επίβλεψη του Contra Mestre Jason της ομάδας Dandara CDO Patras. Από τον Μάρτιο του 2012 τελεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκαμπίου. Οι προπονήσεις για τη χρονιά 2014-15 θα γίνονται στο Ξηροκάμπι και τη Σπάρτη. Λειτουργούν τμήματα για παιδιά και ενήλικες.

Πρόγραμμα προπονήσεων:

Παιδιά:

Κάθε Τρίτη 6-7 μμ, στο Γυμνάσιο Ξηροκαμπίου

Ενήλικες – Έφηβοι:

Κάθε Τρίτη 7-9 μμ, στο Γυμνάσιο Ξηροκαμπίου

Κάθε Πέμπτη 7.30 – 9.00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης.

Πληροφορίες και επικοινωνία: 6938030566

 

Facebook: Dandara Cdo Laconia

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76