UA-49499200-1

«Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας» στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης

8.11.2014_Ευρωπαική ετικέτα ποιότητας στο 7ο Δημοτικό Σχολείο ΣπάρτηςΈπειτα από διαδοχικές απονομές «Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας» σε αντίστοιχα Ευρωπαϊκά έργα του καθηγητή Αγγλικής Γλώσσας κ. Γεωργίου Πασταρματζή, μια νέα επιβράβευση γι’ αυτόν και το 7ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, έρχεται να επιβεβαιώσει το υψηλό επίπεδο μόρφωσης που προσφέρει το Δημόσιο Σχολείο.

Όπως ο ίδιος μας ενημερώνει το συνεργατικό διακρατικό πρόγραμμα eTwinning “Take a stand-Lend a hand!” (με κεντρικό άξονα την ενδοσχολική βία & την ομαλή μετάβαση των μαθητών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση), το οποίο ο ίδιος υλοποίησε στη ΣΤ’ τάξη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης κατά το σχολικό έτος 2013-2014 -σε συνεργασία με την Πολωνική σχολική μονάδα Publiczne Gimnazjum im. Ziemi Mazurskiej w Miłomłynie καθώς και με ομάδα μαθητών της Α’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος» υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Αγγλικής Γλώσσας κας Ιωάννας Πασταρματζή- βραβεύτηκε με “Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας/European Quality Label, για την «τελειότητα της εργασίας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του συγκεκριμένου έργου».

Αυτό σημαίνει πως η εργασία των μαθητών και του σχολείου έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Σαν αποτέλεσμα, το σχολείο θα λάβει σχετικό πιστοποιητικό το οποίο μπορεί να επισυνάψει στην ιστοσελίδα του και παράλληλα να το εκθέσει σε περίοπτη θέση. Επίσης, το έργο αυτό θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Ο κ. Πασταρματζής για μια ακόμη φορά συγχαίρει όλους γι’ αυτό το μοναδικό επίτευγμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η ιδιαίτερη αυτή διάκριση τιμά την ευσυνειδησία των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών, συνιστά αφορμή για περαιτέρω εξέλιξη και θα συντελέσει στην αποδοτικότερη ολοκλήρωση των πολλαπλών υπό εξέλιξη εκπαιδευτικών δράσεων που έχουν ήδη δρομολογηθεί στη σχολική μου μονάδα, το 1ο 12/θέσιο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την αδιάλειπτη ενθάρρυνσή σας»

Check Also

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε η Σοφία Ζερβάκου

Με ένα λιτό και συμβολικό τελετουργικό, πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, στο βωμό που υπάρχει …

G-EZ117CQG76